Σε Περίπτωση που δεν βρείτε την απάντηση που ψάχνετε στις παρακάτω ερωτήσεις, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στο toaeroplanaki@gmail.com ή μέσω της φόρμας επικοινωνίας μας.

Τα Προϊόντα θα σας αποσταλούν στον τόπο που μας έχετε υποδείξει με υπηρεσία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ Courier. Τα έξοδα αποστολής είναι στα 5,00€.
  • Αντικαταβολή

Η παραγγελία εξοφλείται με μετρητά στην εταιρία μεταφοράς κατά τη στιγμή της παραλαβής του δέματος.

  • Paypal
Μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω Paypal, έναν από τους πιο δημοφιλείς και ασφαλείς τρόπους Online συναλλαγών.
Η παραγγελία αποστέλλεται εντός 24 ωρών λαμβάνοντας υπόψη την διαθεσιμότητα του προϊόντος σε Stock. Σε περίπτωση που κάτω από το προϊόν γράφει Διαθέσιμο σε λίστα αναμονής ο μέγιστος χρόνος παράδοσης θα είναι της τάξεως των 4 έως 9 εργάσιμων ημερών.
Η παρούσα δήλωση εχεμύθειας και προστασίας δεδομένων αφορά το site του καταστήματος Το Αεροπλανάκι (www.toaeroplanaki.gr) Όταν στέλνετε ένα αίτημα online, η πληροφορία που μας παρέχετε χρησιμοποιείται για να σας απαντήσουμε ηλεκτρονικά στην ερώτησή σας. Θεωρούμε τις αιτήσεις που συμπληρώνετε και την ηλεκτρονική αλληλογραφία που στέλνετε απόρρητη. Δεν μεταβιβάζουμε το περιεχόμενο αυτών παρά μόνο στον άμεσα ενδιαφερόμενο αποδέκτη και στον νόμο, εφόσον αυτό μας ζητηθεί ή στην περίπτωση που το περιεχόμενο του μηνύματος θεωρούμε ότι μας θίγει. Τέτοια ενέργεια είναι απαραίτητη προκειμένου να:
  1. Προστατέψουμε τα δικαιώματά μας και την περιουσία μας
  2. Προστατευθούμε ενάντια στην κακή ή στην μη εξουσιοδοτημένη χρήση του site “aeroplanaki.gr”
  3. Προστατεύσουμε την προσωπική μας ασφάλεια ή την περιουσία των χρηστών και του κοινού μας.Παρ' όλα αυτά, εάν μας δώσετε ψευδή ηλεκτρονική διεύθυνση ή προσπαθήσετε να πάρετε τη θέση κάποιου άλλου όταν στέλνετε πληροφορίες online, όλες οι πληροφορίες, καθώς επίσης και το IP address, θα αποτελούν μέρος οποιασδήποτε έρευνας.
Μετά την αποστολή της παραγγελίας σας θα επικοινωνήσουμε μαζί σας τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail για την επικύρωση της.