Το νέο μας άρθρο το οποίο προέρχεται από αρκετό καιρό απουσίας μας,αναφέρεται στην εξής ερώτηση.
Γιατί Τα Τηλεκατευθυνόμενα Προϊόντα Είναι Απαραίτητο Να Διαθέτουν Ανταλλακτικά; Προφανώς κανένας δεν μπορεί να δώσει την απάντηση σε ένα τέτοιο ερώτημα και αυτό συμβαίνει διότι δε μπορούν να καταλάβουν οι ίδιοι οι καταναλωτές σε τι «όμορφο Hobby» αυτόματα εισάγονται. Και αυτό δεν είναι άλλο από τον Μοντελισμό όχι τον στατικό αλλά τον κινούμενο και ιπτάμενο.

Είναι ευρύτατα εδραιωμένη η άποψη πως,πολλά παιδιά και όχι μόνο μπαίνουν στον πειρασμό να αποκτήσουν κάποια στιγμή ένα  τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι,ελικοπτεράκι ,Drone ή ακόμα και σκαφάκι (συνήθως καλοκαίρι γίνονται περιζήτητα). Πράγματι είναι μία αγορά όπου είναι ανεξίτηλη για τον οποιονδήποτε. Τι εννοούμε ανεξίτηλη?
Ποιος από όλους εμάς δεν θυμάται το πρώτο τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι του; Έχω την εντύπωση πως το μεγαλύτερο ποσοστό δε το έχει ξεχάσει ποτέ. Και αυτό συμβαίνει γιατί ανέκαθεν ήταν το πιο (must) δώρο,το οποίο ενθουσίαζε μικρούς και μεγάλους είτε αυτό ήταν αεροπλάνο,ελικόπτερο ή οτιδήποτε άλλο. Αυτόματα όμως ο καταναλωτής δε μπορεί να καταλάβει πόσο καλό του έκανε μια τέτοια αγορά,μια αγορά όπου αυτόματα τον εισχωρούσε σε ένα μικρό κλαμπ,στο κλαμπ του μοντελισμού. Και κάπου εδώ θα ξεκινήσουμε να αναλύουμε την παραπάνω ερώτηση Γιατί Τα Τηλεκατευθυνόμενα Προϊόντα Είναι Απαραίτητο Να Διαθέτουν Ανταλλακτικά;

Δε σας κρύβω πως,τεράστιο είναι το ποσοστό των ατόμων που πριν καν προβούν σε μια αγορά τηλεκατευθυνόμενου αντικειμένου δε γνωρίζουν ότι πολλά από τα rc (τηλεκατευθυνόμενα) προϊόντα μας διαθέτουν ανταλλακτικά και έτσι λοιπόν οδηγούνται αμέσως στο ράφι με τα οικονομικά αυτοκίνητα τα οποία δυστυχώς δεν έχουν αυτή την πολυτέλεια. Όμως βλέποντας και διαβάζοντας τον καταναλωτή το «team» μας τον οδηγεί αμέσως στα rc που έχουν την δυνατότητα επισκευής. Αυτό γιατί συμβαίνει; Για τον εξής λόγω. Διότι, είναι λυπηρό το δώρο που μόλις πήρες είτε σε εσένα είτε στον εαυτό ύστερα από λίγες ημέρες να έχει κάπου χτυπήσει και να μην επισκευάζεται. Έτσι λοιπόν τα rc τα οποίο επισκευάζονται είναι το ιδανικό δώρο τόσο για εσένα όσο και για τον εαυτό σου.

 

Αλλά,δε σταματάνε μόνο εδώ οι λόγοι. Είναι γεγονός πως πολλοί από εσάς έχετε μπει στην σκέψη και στην ιδέα κάποια στιγμή να αγοράσετε κάποιο Drone,μερικοί πράγματι μπορεί να έχετε προβεί ήδη στην αγορά κάποιου,αλλά Πριν την πραγματοποιήσετε,σκεφτήκατε τι επιπτώσεις θα έχει άμα σπάσει κάποια έλικα ή καεί στο μέλλον ένα από τα τέσσερα μοτέρ που διαθέτει; Αναρωτηθήκατε αν υπάρχουν ανταλλακτικά υποστήριξη; Γι αυτό λοιπόν,θέλουμε να σας προλάβουμε,να σας βοηθήσουμε και να σας ενημερώσουμε πως πάντα να κοιτάτε τι υποστήριξη έχει το rc το οποίο επιθυμείτε να αγοράσατε,και να πραγματοποιείται στον πωλητή την ερώτηση: Έχει ανταλλακτικά; Σε καμιά περίπτωση,δε θα ήταν ωραίο συναίσθημα τόσο για εσάς όσο κυρίως για το παιδί σας να παίξετε με το rc μόνο λίγες ημέρες ή ακόμα και ώρες.

 

Παραπάνω αναφέρθηκα στο μοντελισμό, θα μου πείτε πως συνδυάζεται ο μοντελισμός με τα ανταλλακτικά; Κι όμως υπάρχει απάντηση. Συνήθως όταν ένα προϊόν τηλεκατευθυνόμενο συνδυάζεται με την παροχή επισκευής αυτομάτως η αγορά εκτιμάτε αξιέπαινη με λίγα λόγια έχει μια πολύ καλή ποιότητα του αντικειμένου, με σεβασμό της εταιρίας προς τον καταναλωτή της,με άκρως λεπτομερή ανάλυση του προϊόντος καθώς και με την ίδια εταιρίας να σέβεται τον εαυτό της. Όταν λοιπόν αγοράζετε ένα rc κατατάσσεστε στην κατηγορία του μοντελιστή. Συνήθως όταν ένας προϊόν έχει παρέχει όλα τα παραπάνω να γνωρίζεται πως και οι επιδόσεις του θα είναι εκπληκτικές. Για παράδειγμα Αυτοκινητάκια τα οποία διαθέτουν ανταλλακτικά αρχική τους ταχύτητα είναι τα 35km και άνω,ελικόπτερα και Drone τα οποία ομοίως διαθέτουν ανταλλακτικά η εμβέλεια τους μπορεί να ξεπερνά τα 200m οπότε μπορείτε να καταλάβετε για τι επιδόσεις συζητάμε.

Εύλογα λοιπόν οδηγούμαστε στο συμπέρασμα πως,Τα Τηλεκατευθυνόμενα Προϊόντα Είναι Απαραίτητο Να Διαθέτουν Ανταλλακτικά γιατί:

  1. Θα σας δώσει διαρκή χαρά απόλαυσης.
  2. Εάν υπάρξει κάποιο σπάσιμο θα γνωρίζεται πως επισκευάζεται.
  3. Θα έχει άριστες επιδόσεις το αντικείμενο που επιλέξατε.
  4. Ανήκετε στο χώρο του Μοντελισμού!!!
  5. Σε βάθος χρόνου θα καταλάβετε πως η αγορά που κάνατε θα θεωρηθεί ως πετυχημένη.

!!! Και μη ξεχνάτε: Δε πετάμε τίποτα αν δεν πει ο μηχανικός πως δεν επισκευάζεται!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *