Όπως καταλαβαίνουμε το Πάσχα και φέτος είναι πολύ νωρίς σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Είναι γεγονός πω η περίοδος του Πάσχα είναι αφιερωμένη στους νονούς στις νονές στα βαφτιστήρια…στις λαμπάδες,και στα παιχνίδια!!! Το παιδί περιμένει με ανυπομονησία την λαμπάδα αλλά περισσότερο περιμένει το παιχνίδι με το οποίο αυτήν θα συνοδεύεται. Εμείς είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε για το βαφτιστήρι σας (αγόρι,κορίτσι) την σωστή συνοδεία παιχνιδιού για την λαμπάδα.
Ας περάσουμε να δούμε τις προτάσεις παιχνδιών για την πασχαλινή λαμπάδα που έχουμε σύμφωνα με την ηλικία και το φύλλο του παιδιού!!!

Αγόρια και Κορίτσια ηλικίας 1- 3 ετών: Νονές και νονοί σε αυτήν την περίοδο του χρόνου δυσκολεύονται πολύ για το τι δώρο θα πάρουν στο βαφτιστήρι τους. Έτσι λοιπόν εμείς είμαστε εδώ για να τους διευκολύνουμε. Είναι μια ηλικία όπου τα παιδιά ακόμα παίζουν με πολλά παιχνίδια,διαφορετικά μεταξύ τους. Ας ρίξουμε μια ματιά στην κατηγορία βρεφικά παιχνίδια. Παρατηρούμαι πως υπάρχουν πολλά παιχνίδια τα οποία έχουν να κάνουν με την εκπαίδευση του παιδιού και την εκμάθηση βασικών πραγμάτων. Σχήματα,αριθμοί,ήχοι,συνδυασμός κομματιών είναι πολλά από τα παιχνίδια που είναι το βασικό χαρακτηριστικό τους. Έτσι λοιπόν μπορούμε να συνδυάσουμε πολλά ταυτόχρονα πράγματα πάνω σε ένα παιχνίδι δηλαδή χαμόγελο,απασχόληση,εκπαίδευση!!!

Αγόρια ηλικίας 3 – 5 ετών: Το παιδί αρχίζει να ξεφεύγει από την ενασχόληση του με τα επιτραπέζια παιχνίδια και συνδυασμό με την πρόσφατη επαφή του με το τρέξιμο και το περπάτημα αρχίζει να έχει άλλες ασχολίες με το παιχνίδι. Έτσι λοιπόν το ποδόσφαιρο το μπάσκετ αρχίζουν να παίρνουν σάρκα και οστά. Οπότε τι ομορφότερο από ένα τερματάκι ή μια μικρή μπασκέτα στο δωμάτιο του παιδιού. Ο φίλος μας ο γκολάκιας είναι ένα από τα καταλληλότερα δώρα για ένα αγοράκι για την ηλικία αυτήν.

Αγόρια ηλικίας 5 – 7 ετών: Κάπου εδώ μπορούμε να περάσουμε σε κάτι πιο εκπαιδευτικό,βρισκόμαστε σε μια ηλικία όπου το παιδί μπορεί να αναγνωρίσει χρώματα αριθμούς σχήματα και πολλά άλλα. Με αυτό το εφόδιο σας προτείνουμε να κατευθινθείται στην κατηγορία εκπαιδευτικών παιχνιδιών. Παρατηρούμαι ότι μπορούμε να βρούμε πολλών ειδών εκπαιδευτικά επιτραπέζια όπως τον εξυπνούλη με τα σχήματα και τα χρώματα ή ακόμα τον εξυπνούλη ηλεκτρονικό σχολείο. Είναι μία άκρως σωστή επιλογή για αυτήν την ηλικία και αυτό γιατί προσφέρει εκπαίδευση και παιχνίδι ταυτόχρονα. Όμως έχουμε να προτείνουμε και κάτι ακόμα εντυπωσιακό. Μπορείτε να  δώσετε στο βαφτιστήρι σας να αισθανθεί σαν οδηγός. Τι εννοούμε; Εννοούμε ότι ένα τηλεκατευθυνόμενο αυτοκινητάκι μπορεί να δώσει ιδιαίτερη χαρά στο παιδί. Μπορείτε να τα δείτε εδώ.

Αγόρια ηλικίας 7 – 12 ετών. Εξίσου και σε αυτήν την συγκεκριμένη ηλικία ο νονός ή η νονά μπορεί να επιλέξει να αγοράσει ένα τηλεκατευθυνόμενο παιχνίδι. Όμως σε αυτές τις ηλικίες ξεφεύγουμε από την έννοια παιχνίδι και πηγαίνουμε στην έννοια του μοντελισμού. Μπορείτε να του αγοράσετε drone που θα ενθουσιαστεί πάρα πολύ,ή ακόμα μπορείτε να του αγοράσετε ένα τηλεκατευθυνόμενο αμαξάκι το οποίο θα έχει μέγιστη ταχύτητα 38κm. Επίσης θα σας προτείναμε με μεγάλη ώθηση να προβείτε στην αγορά κάποιας κατασκευής. Εδώ μπορούμε να κοιτάξουμε σε 3 κατηγορίες διαφορετικά,έχουμε να σας προτείνουμε τις κατασκευές της Engino,καθώς τις ξύλινες και πλαστικές κατασκευές. Με άλλα λόγια το παιδί μπαίνει στην έννοια του μοντελισμού.


Drone Δωρο για Παιδιά Μικρά
Drones για δωρα σε παιδια

Αγόρια ηλικίας 12 ετών και άνω. Έχει αποδεχθεί πως σε αυτήν την ηλικία τα παιδιά ζητάνε είτε κατασκευές δύσκολες όπως ο πύργος του Άιφελ της εταιρίας Engino ή ζητάνε κάποιο γρήγορο τηλεκατευθυνόμενο αεροπλάνο,αυτοκίνητο ή κάποιο Drone με κάμερα και φωτογραφική μηχανή. Μπορείτε να μεταβείτε για να δείτε τον πύργο του Άιφελ όπου γίνεται πολλά διαφορετικά σχέδια με μόλις τα ίδια κομμάτια. Επίσης έχετε την δυνατότητα να δείτε τα ποικίλα Drones και τηλεκατευθυνόμενα αεροπλάνα και αυτοκίνητα που κατακλύζουν τα ράφια μας.
DRONE ΜΕ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΑ
DRONE UDI RC U29

Ξύλινη Κατασκευή Πύργος του Αιφελ P030

Κάπου εδώ θα περάσουμε και στην κατηγορία των κοριτσιών.

Κορίτσια ηλίκιας 3-7 ετών: Και πως να μη προτείνουμε για Πασχαλινό δώρο για τα κορίτσια μια κουζίνα η οποία περίεχει όλα τα σκεύη για να δημιουργήσουν από μόνες τους τα πασχαλινά αυγουλάκια τους. Επίσης, την τσάντα τις Frozen ή της Dorry απο την γνωστή τανία «Ψαγνωντας τον Νέμο» για να τοποθετεί κάθε φορά το κορίτσάκι όλα τα χρώματα του πριν αναχωρήσει για τοπρωινό μάθημα.

Τσάντα Ζωγραφικής Frozen

Κορίτσια ηλικίας 7 – 13 ετών. Περνάμε σε μια ηλικία όπου στο καθημερινό τους πρόγραμμα στο σχολείο προστίθεται το μάθημα της χημείας,της φυσικής. Ετσι λοιπόν,το ενδιαφέρον για τα πειράματα ανεβαίνει, γι αυτό λοιπόν εμείς μπορούμε να σας προτείνουμε ένα επιστημονικό παιχνίδι που σου επιτρέπει να γνωρίσεις τις πιο ενδιαφέρουσες πτυχές της Χημείας με απόλυτα ασφαλή τρόπο ή ακόμα μπορείς να αγοράσεις το επιτραπέζιο περιβάλλον και οικοσύστημα ένα επιτραπέζιο το οποίο μπορείς να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο, ανθεκτικό και λειτουργικό οικοσύστημα και να παρατηρήσεις πως αντιδρά η χλωρίδα και η πανίδα με το περιβάλλον.
Επιτραπεζιο Περιβάλλον και Οικοσυστημα
Super Χημεια Μαθαινω και Δημιουργω

 

Αυτές λοιπόν ήταν μερικές από τις ιδανικές προτάσεις παιχνδιών για την πασχαλινή λαμπάδα. Μπορείτε μέσα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα http://toaeroplanaki.gr/ να κάνετε την σωστή επιλογή για το αγαπημένο σας βαφτηστίρη σας. Να σημειώσουμε πως με την επιλογή οποιουδήποτε παιχνιδιού έχουμε την δυνατότητα να σας τοποθετήσουμε επάνω στο παιχνίδι της επιλογή σας,την πασχολινή λαμπάδα!!
Εμείς θέλουμε να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε έξυπνα,οικονομικά και με εύκολο τρόπο το πασχαλινό παιχνίδι.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *