Ξύλινες Κατασκευές για το Μάθημα της Τεχνολογίας Γυμνασίου

Σε αυτό το άρθρο θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε γύρω από τις ξύλινες κατασκευές για το μάθημα της Τεχνολογίας Γυμνασίου,έτσι ώστε το παιδί σας να πάρει τον καλύτερο βαθμό στο μάθημα της Τεχνολογίας & να τους αφήσει όλους άφωνους.Ξύλινη Κατασκευή για Τεχνολογία Ιστιοφόρο

Όλα τα παιδιά στο Γυμνάσιο έχουνε σαν μάθημα στο εβδομαδιαίο τους σχολικό πρόγραμμα το μάθημα της Τεχνολογίας, στο οποίο ο καθηγητής ή η καθηγήτρια τους, τους ανακοινώνει πως κατά την διάρκεια της χρονιάς θα πρέπει να ασχοληθούνε με μια κατασκευή ο καθένας ατομικά και να ετοιμάσουνε μια εργασία για αυτή την κατασκευή που θα λέει με λίγα λόγια πως την κατασκεύασαν τι υλικά χρησιμοποιήθηκαν καθώς και ιστορική αναδρομή για το αντικείμενο το οποίο συναρμολόγησαν π.χ αυτοκίνητο,αεροπλάνο,ελικόπτερο.

Ξύλινη Κατασκευή Αεροπλάνου για Μάθημα Τεχνολογίας P060

Οι κατηγορίες από τις οποίες θα τους ανατεθεί κάποια εργασία είναι συγκεκριμένες και είναι οι εξής ακόλουθες:

  • Μέσα Μεταφοράς: Πλοία Καράβια Οχήματα

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποιο καράβι όπως την Αρχαία Τριήρις P130 ή το Eυρωπαικό Καράβι P049 δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινη Κατασκευή Πλοίου

  • Μέσα Μεταφοράς: Οχήματα Αυτοκίνητα Δίτροχα

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποια ξύλινη κατασκευή 3D Puzzle αυτοκινήτου ή οχήματος όπως την Ferrari P065 ή το Φορτηγό P026  δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινη Κατασκευή Αυτοκίνητο Ferrari F20 P065

  • Μέσα Μεταφοράς: Λεωφορεία – Τραμ – Τρένα

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποια ξύλινη κατασκευή 3D Puzzle τρένου ή λεωφορείου όπως την Λεωφορείο P092 ή το Τραίνο P005  δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινη Κατασκευή Λεωφορείο

  • Μέσα Μεταφοράς: ΑεροπλάναΕλικόπτερα

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποιο αεροπλάνο ή ελικόπτερο όπως την Αεροπλάνο P002 ή το Ελικόπτερο Apache P072 δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινες Κατασκευές για Παιδιά

  • ΕνέργειαΙσχύς 

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποιο 3D Puzzle όπως τον Ανεμόμυλο P056 ή τον Νερόμυλο P068 δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινη Κατασκευή Ανεμόμυλος για Μάθημα Τεχνολογίας Α' Γυμνασίου P056

  • ΓέφυρεςΣπίτιαΜέσα Επικοινωνίας

Εάν το παιδί επιλέξει την παραπάνω κατηγορία τότε θα αναλάβει να φτιάξει κάποιο Σπίτι όπως το Εξωχικό Σπίτι P071 ή τον Νερόμυλο P068 δείτε όλες τις κατασκευές εδώ.

Ξύλινη Κατασκευή Σπίτι

Η πιο δημοφιλής κατασκευή που διαλέγουν να επιλέξουνε τα παιδιά είναι ο νερόμυλος από την κατηγορία Ενέργεια – Ισχύς ενώ από τα Μεταφορικά Μέσα συνήθως τα αγόρια επιλέγουνε Αυτοκίνητα ή Αεροπλάνα.

Ξύλινη Κατασκευή Νερόμυλος PH005

Οι ξύλινες κατασκευές για παιδιά και τα 3D Puzzle που θα βρείτε στο κατάστημα μας «Το Αεροπλανάκι» είναι ιδανικά για το μάθημα της Τεχνολογίας ‘Α και ΄Β Γυμνασίου έχουν κατατοπιστικές οδηγίες έτσι ώστε το παιδί να μην δυσκολευτεί καθόλου στην κατασκευή τους, οι περισσότερες από αυτές δεν χρειάζονται κόλλα και εάν χρειαστούν η ποσότητα θα είναι ελάχιστη.

Ξυλινη Κατασκευη Παζλ 3D Ποδήλατο

Με τις συγκεκριμένες κατασκευές το παιδί θα μπορέσει να μπεί σε ένα νέο κόσμο παιχνιδιού – συναρμολόγησης – κατασκευών και ίσως του ανοίξουν νέοι ορίζοντες και ανακαλύψει πως του αρέσουν τα παιχνίδια κατασκευών.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνσή σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *